به سلامتی ات اهمیت بده|صد و یک ایده برای توسعه فردی

ما آدم ها از خوردن غذاهایی که قند و چربی بالایی دارند به شدت لذت می بریم. دلیلش هم مشخص است چون معمولا این نوع غذا ها خوشمزه ترند.اما اگر نگران سلامتیمان باشیم و به آن توجه داشته باشیم هیچوقت به صورت مداوم از این نوع غذا ها استفاده نمی کنیم.

چند سال گذشته بخاطر مشکلی که برایم پیش آمده بود پزشک طب ایرانی خوردن یک سری غذاها را برایم منع کرد. گفت خوردن این چیز ها برایت مثل سم است. من برای اینکه درد داشتم حاضر بودم هیچ نخورم اما حالم خوب شود. در طی مدتی طولانی دلم برای خوردن یک سری غذا ها که شاید اگر بگویم تعجب کنید، تنگ میشد.

حسرت می خوردم و گاهی طاقتم تمام میشد. کمی از آن غذا می خوردم اما می دانستم اگر مصرف کنم دردم باز شدت می گیرد.مثلا به مدت پانزده شب باید سیب زمینی بخار پز با مویز یا گوجه می خوردم . اصلا نباید نان گندم مصرف می کردم. به جایش باید نان جو می خوردم و رژیم های غذایی دیگر که هر کسی شاید نتواند بر استفاده از آن ها مصمم باشد.

آن زمان فکر نمی کردم آنقدر غذا ها سبب بهبود یا بد شدن حال کسی شوند. می گفتم این درد مگر اینگونه خوب می شود. بدنم فقط نیاز به زمان داشت تا بتواند سبک زیستی اش را تغییر دهد و اثر چیز های قبلی را پاک کند. بعد از چند ماه کم کم دیدم حالم رو به بهبود است و تاثیرسبک غذایی مناسب را کاملا درک کردم.

فکر می کنم تا درد نداشته باشیم حاضر نیستیم از مصرف بعضی چیز ها دست بکشیم. اما بهتر نیست قبل از اینکه درد ها سراغمان بیایند سبک زندگیمان را اندکی تغییر دهیم؟

می گویند پیش گیری همیشه بهتر از درمان است

حواسمان باشد از سلامتیمان این موهبت ارزشمند که خداوند بهمان داده مراقبت کنیم و هر چیزی را برای لذت بردن، فدای آن نکنیم.

مطالب مرتبط

4 پاسخ

  1. زهرا عزیزم خوشحال که دوباره به روال سلامتی و تندرستی ات برگشتی!
    حرفت را باید با آب طلا نوشت اما کو گوش شنوا؟
    از همه بدتر خود من .در ضمینه شکم و خوراکی خداراشکرخیلی بی گدار به آب نمی زنم .
    اما اگر حرفت را در ضمینه های دیگر زندگی بخواهم به کار ببرم بسیار کارهایی که از عاقبتش خبر دارم و بازهم از روی سستی اراده آن را انجام می دهم .اگر کمی بی انصافی هم به آن اضافه کنم استاد گرفتن تصمیم های اشتباه و عجولانه هستم .
    انگار تا دردی را تجربه نکنم به فکر چاره ای برایش نیستم چه برسد به پیشگیری!افسوس

  2. غذا دواست واقعاً. طب‌های سنتی و ایرانی و اسلامی بر همین نظریه استوارند و زمین تا آسمان با طب شیمیایی متفاوت عمل می‌کنند. طب مدرن تقریباً بر این باور است که هر چه می‌خواهی بخور و خوش باش که من برای هر دردت دارویی ساخته‌ام سریع‌الجواب و البته کثیرالعوارض…
    خدا رو شکر که به این نقطه از درک رسیدی. منم هر روز باهاش درگیر و دارم تا قبل از تجربه، حقانیت گزاره‌های سلامتی و مریضی رو باور کنم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *